VOG aanvragen gemeente Almere

Een VOG aanvragen in gemeente Almere, kan gemakkelijk en snel bij het VOG-Loket. Een VOG heeft u nodig als u een bepaalde functie of taak wilt uitvoeren, maar ook wanneer u een visum, vergunning of emigratie wilt aanvragen. De VOG wordt in alle gevallen uitgegeven door Dienst Justis, ook als u deze online bij het VOG-Loket aanvraagt.

Hoe een VOG-aanvragen in gemeente Almere?

Het aanvragen van een VOG kan op twee manieren. Via de gemeente Almere of online via het VOG-Loket. Als u het wilt aanvragen bij de gemeente Tilburg, moet u hiervoor eerst een afspraak maken en een ingevuld aanvraagformulier, geldig legitimatiebewijs en pinpas of contant geld meenemen. Een VOG aanvragen bij het VOG-Loket gaat veel makkelijker en sneller. U kunt uw aanvraag plaatsen op elk moment van de dag en hoeft dus geen tijd vrij te maken. Voor het online aanvragen heeft u een DigiD en e-mailadres nodig en de mogelijkheid hebben om met iDEAL te betalen.

Stappenplan VOG online aanvragen

Om digitaal een VOG aan te vragen volgt u de volgende vijf stappen:

Stap 1: Vul het online aanvraagformulier in en rond de aanvraag af door het eerste gedeelte van de betaling via iDEAL te verrichten aan VOG-Loket. Dit is € 22,50.

Stap 2: Na uw betaling gaan wij aan de slag met uw aanvraag. Wij verwerken deze binnen 2 werkdagen en sturen deze door naar Dienst Justis.

Stap 3: Nadat wij uw VOG aanvraag verwerkt hebben, ontvangt u op werkdagen binnen 24 uur een mail van Justis met daarin een link om in te loggen met uw DigiD.

Stap 4: Log in met uw DigiD en betaal via iDEAL het resterende bedrag van € 33,85.

Stap 5: U ontvangt in uiterlijk vier weken de VOG bij uw thuisadres in de gemeente Almere.

VOG aanvragen gemeente Almere

Gaat u liever naar de gemeente Almere om de VOG aanvraag te doen? Dit kan natuurlijk ook. Vergeet dan niet tijdig een afspraak te maken, het ingevulde aanvraagformulier en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Houd er daarnaast rekening mee dat u de VOG direct af dient te rekenen.

Kosten vergelijk VOG-aanvragen

Wij hanteren eerlijke tarieven en zijn één van de goedkoopste in de markt. Zie hieronder een prijsvergelijk:

Organisatie Tarief Kosten Justis Totaal
VOG-Loket € 22,50 € 33,85 € 56,35
vogdomein.nl € 39,95 € 33,85 € 73,80
digivog.nl € 41,35 € 33,85 € 75,20
mijnverklaring.nl € 41,35 € 33,85 € 75,20
vog-aanvraag.info € 29,95 € 33,85 € 63,80

*Tarieven per 27-1-2020
**Tarieven zijn inclusief BTW

Vragen over VOG aanvragen

Als u een vraag heeft over uw VOG-aanvraag, neem dan contact op met het VOG-Loket. U kunt contact met ons opnemen via de websites, telefoon via 085 004 36 42 of via de chat.

'Wij willen het online verwerken van VOG's makkelijker maken.' Meer informatie
VOG-Loket