VOG aanvragen gemeente Breda

Wanneer uw een VOG (verklaring omtrent gedrag) nodig heeft en woonachtig bent in de gemeente Breda kunt u bij VOG-Loket uw VOG aanvragen. Het digitaal aanvragen van uw bewijs van goedgedrag gaat snel en eenvoudig en is binnen vier stappen geregeld. Voor het online aanvragen van uw VOG dient u in het bezit te zijn van een DigiD, een werkend e-mailadres en de mogelijkheid hebben om middel IDEAL te betalen.

Voordeel online aanvragen van uw VOG

Bij het VOG-Loket kunt u snel en eenvoudig uw bewijs van goedgedrag digitaal aanvragen. Het online aanvragen van een VOG gaat sneller dan het aanvragen via de gemeente. Bij de gemeente dient u eerst een afspraak in te plannen om vervolgens de VOG aanvraag bij de gemeente aan het loket af te ronden. Wanneer u uw VOG online aanvraagt wordt dit binnen vier eenvoudige stappen geregeld. Dit bespaart u veel tijd en moeite. VOG-Loket verwerkt u aanvraag binnen 2 werkdagen. Spoedaanvragen worden op werkdagen binnen 4 uur verwerkt.

Tarieven

Wij hanteren eerlijke tarieven voor onze dienst en zijn één van de goedkoopste in de markt. Wanneer uw de VOG bij de gemeente aanvraagt dient u het volledige bedrag in één keer te betalen. Wanneer u uw VOG bij het VOG-Loket aanvraagt moet u het bedrag in twee keer betalen. Het eerste gedeelte van de kosten (€22,50) betaald u op de website van het VOG-Loket. Het tweede bedrag (€33,85) betaald u middels IDEAL rechtstreeks aan Dienst Justis. Het totale bedrag voor het online aanvragen van een VOG bij het VOG-Loket is €56,35. In de onderstaande tabel is een prijsvergelijking te zien.

 

Organisatie Tarief Kosten Justis Totaal
VOG-Loket € 22,50 € 33,85 € 56,35
vogdomein.nl € 39,95 € 33,85 € 73,80
digivog.nl € 41,35 € 33,85 € 75,20
mijnverklaring.nl € 41,35 € 33,85 € 75,20
vog-aanvraag.info € 29,95 € 33,85 € 63,80

*Tarieven per 27-1-2020
**Tarieven zijn inclusief BTW

Stappenplan voor het online aanvragen van uw verklaring omtrent gedrag

Volg onderstaande stappen om online een VOG aan te vragen bij VOG-Loket:

Stap 1: Vul de gegevens op het aanvraagformulier in en rond de aanvraag af door de betaling van € 22,50 aan VOG-Loket te voldoen.

Stap 2: Wij verwerken uw aanvraag of werkdagen binnen 2 werkdagen door deze door te sturen naar Dienst Justis. Spoedaanvragen worden binnen 4 uur op wekdagen doorgestuurd naar Dienst Justis.

Stap 3:  Na verwerking stuurt Dienst Justis binnen 24 uur een bevestigingsmail met daarin een link om in te loggen met uw DigiD.

Stap 4: Nadat u de aanvraag met uw DigiD heeft bevestigd, voldoet u de overige betaling van € 33,85 aan Justis.

Stap 5: Uw aanvraag wordt beoordeeld en u ontvangt de VOG bij u thuis in gemeente Den Haag. Dit duurt uiterlijk vier weken, maar meestal heeft u de VOG al in een aantal dagen in huis.

'Wij willen het online verwerken van VOG's makkelijker maken.' Meer informatie
VOG-Loket