VOG aanvragen gemeente Venlo

Bent u woonachtig in de gemeente Venlo en heeft u een VOG nodig, dan bent u bij VOG-Loket aan het juiste adres. Het digitaal aanvragen bij VOG-Loket.nl gaat sneller en eenvoudiger dan wanneer u dit bij het gemeentehuis doet. Bij ons hoeft u niet eerst een afspraak te maken en is het binnen enkele stappen geregeld. Voor het online aanvragen van een VOG dient u in bezit te zijn van een DigiD en de mogelijkheid hebben om middels IDEAL te betalen.

Online aanvragen VOG Venlo

Uw aanvraag is snel en eenvoudig binnen enkele minuten voltooid en wordt binnen twee werkdagen verwerkt. De voorwaarden van het online aanvragen is dat u in het bezit moet zijn van een DigiD, de mogelijkheid hebt om middels IDEAL te betalen en tot slot dient u een werkend mailadres te hebben. Voor het online aanvragen hoeft u geen afspraak te maken.

Stappenplan

Nu bent u klaar om online een VOG aan te vragen bij de gemeente Venlo. U vraagt uw VOG al aan in een aantal stappen.

Stap 1: Vul uw gegevens in en betaal via iDEAL € 22,50 aan VOG-Loket.
Stap 2: Na afronding van uw betaling verwerken wij uw aanvraag en zetten deze door naar Dienst Justis. Dit gebeurd binnen 2 werkdagen.
Stap 3: Dienst Justis beoordeelt uw aanvraag en u ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een bevestigingsmail met daarin een link naar uw DigiD.
Stap 4: Bevestig de aanvraag en betaal via iDEAL de overige € 33,85 aan Dienst Justis.
Stap 5: Dienst Justis verstuurt de VOG naar uw huisadres.

Wilt u graag meer weten over hoe een VOG-aanvraag werkt? Lees dan: Hoe vraag ik een VOG aan?

Kosten VOG aanvraag gemeente Venlo

Om een VOG aan te vragen bij de gemeente Venlo dient u een afspraak te maken om langs te komen op het gemeentehuis. Via VOG-Loket kunt u de VOG snel en gemakkelijk online aanvragen binnen 2 minuten.

De kosten voor het aanvragen van een VOG kosten bij het VOG-Loket zijn,  €56,35.  Het verschil is dat u de digitale VOG aanvraag in twee gedeeltes dient te betalen. Het eerste gedeelte van de kosten (€22,50) voldoet u op de website van VOG-Loket, de overige kosten (€33,85) betaald u aan dienst Dienst Jusits.

Wij hanteren eerlijke tarieven en zijn één van de goedkoopste in de markt. Zie hieronder een prijsvergelijk:

Organisatie Tarief Kosten Justis Totaal
VOG-Loket € 22,50 € 33,85 € 56,35
VOG-aanvraag.nl € 8,17 € 33,85 € 42,02
vogdomein.nl € 39,95 € 33,85 € 73,80
digivog.nl € 41,35 € 33,85 € 75,20
mijnverklaring.nl € 41,35 € 33,85 € 75,20
vog-aanvraag.info € 29,95 € 33,85 € 63,80

*Tarieven per 27-1-2020
**Tarieven zijn inclusief BTW

VOG gemeente Venlo

Naast het online aanvragen van een VOG kunt u dit ook doen bij de gemeente aan het loket. Wanneer u een aanvraag wilt doen bij de gemeente Venlo dient u hiervoor eerst een afspraak te maken, ook dient u een vooraf ingevuld aanvraag formulier mee te nemen met een geldig legitimatiebewijs.

Vragen online aanvragen VOG gemeente Venlo

Heeft u nog vragen omtrent het digitaal aanvragen van uw VOG voor de gemeente Venlo, dan kunt u middels het contactformulier contact met ons opnemen. Onze servicemedewerkers helpen u graag verder. Ook kunt u een kijkje nemen op de veel gestelde vragenpagina, wellicht staat uw antwoord ertussen. Wij helpen u graag verder.

'Wij willen het online verwerken van VOG's makkelijker maken.' Meer informatie
VOG-Loket