VOG aanvragen gemeente Maastricht

Wanneer u woonachtig in de gemeente Maastricht bent en een VOG nodig hebt bent u bij VOG-Loket aan het juiste adres. Bij VOG-Loket vraagt u snel en eenvoudig uw VOG aan binnen enkele minuten. Uw aanvraag wordt binnen 2 werkdagen verwerkt.

Online aanvragen VOG Maastricht

Bij VOG-Loket kunt u snel en eenvoudig uw VOG aanvraag online voltooien. Het digitaal aanvragen van een VOG gaat sneller en simpeler dan wanneer u eerst naar het gemeentehuis moet gaan, waar u tevens ook een afspraak voor dient te maken. Voor het online aanvragen van een VOG dient u in het bezit van een DigiD te zijn, een werkend e-mailadres en de mogelijkheid hebben om middels IDEAL te betalen. De door u ingestuurde aanvraag wordt binnen 2 werkdagen verwerkt, zodat u zo snel mogelijk uw aanvraag hebt.

Stappenplan

Nu bent u klaar om online een VOG aan te vragen bij de gemeente Maastricht. U vraagt uw VOG al aan in een aantal stappen.

Stap 1: Vul uw gegevens in en betaal via iDEAL € 22,50 aan VOG-Loket.
Stap 2: Na afronding van uw betaling verwerken wij uw aanvraag en zetten deze door naar Dienst Justis. Dit gebeurd binnen 2 werkdagen.
Stap 3: Dienst Justis beoordeelt uw aanvraag en u ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een bevestigingsmail met daarin een link naar uw DigiD.
Stap 4: Bevestig de aanvraag en betaal via iDEAL de overige € 33,85 aan Dienst Justis.
Stap 5: Dienst Justis verstuurt de VOG naar uw huisadres.

Wilt u graag meer weten over hoe een VOG-aanvraag werkt? Lees dan: Hoe vraag ik een VOG aan?

VOG gemeente Maastricht

Naast het digitaal aanvragen van uw VOG kunt u ook bij de gemeente Maastricht aan het loket uw VOG aanvragen. Wanneer u de VOG aanvraag bij de gemeente doet dient u van te voren een afspraak in te plannen, ook moet u een vooraf ingevuld VOG formulier mee nemen met een geldig legitimatie bewijs.  Voor de betaling dient u een pinpas mee te nemen.

Kosten

Als u een VOG digitaal bij het VOG-Loket aanvraagt, betaalt u de VOG in twee termijnen. Wanneer u de aanvraag op onze website heeft gedaan verzoeken wij u via iDEAL een bedrag van € 22,50 te betalen. Nadat uw betaling is voltooid, dienen wij uw aanvraag bij Dienst Justis in.

Als wij uw VOG aanvraag ontvangen en verwerkt hebben, ontvangt u binnen 24 uur een e-mail van Dienst Justis. In deze e-mail zit een bevestigingslink waarmee u uw aanvraag kunt afronden met DigiD. Na het afronden van de aanvraag bij Dienst Justis vindt ook de tweede betaling plaats. De kosten van dit gedeelte zijn € 33,85. Dit bedrag betaalt u via iDEAL aan Dienst Justis. Na de betaling ontvangt u gemiddeld tussen de 2 en 4 weken uw VOG thuis. Het totale bedrag van het aanvragen bij het VOG-Loket zijn dus €56,35.

Wij hanteren eerlijke tarieven en zijn één van de goedkoopste in de markt. Zie hieronder een prijsvergelijk:

Organisatie Tarief Kosten Justis Totaal
VOG-Loket € 22,50 € 33,85 € 56,35
VOG-aanvraag.nl € 8,17 € 33,85 € 42,02
vogdomein.nl € 39,95 € 33,85 € 73,80
digivog.nl € 41,35 € 33,85 € 75,20
mijnverklaring.nl € 41,35 € 33,85 € 75,20
vog-aanvraag.info € 29,95 € 33,85 € 63,80

*Tarieven per 27-1-2020
**Tarieven zijn inclusief BTW

Vragen

Heeft u nog vragen over hoe u gemakkelijk en snel een VOG aan kunt vragen in de gemeente Maastricht? Neem gerust contact met ons op via [email protected]. Ook kunt u vast een kijkje nemen tussen de veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord ertussen. Wij helpen u graag verder!

 

'Wij willen het online verwerken van VOG's makkelijker maken.' Meer informatie
VOG-Loket