VOG aanvragen Den Bosch

Uw VOG aanvragen in Den Bosch gaat gemakkelijk via het VOG-Loket. Doordat u de VOG digitaal aanvraagt, hoeft u geen fysieke afspraak te maken bij de gemeente Den Bosch. Dit bespaart u veel tijd. Via het VOG-Loket kunt u betrouwbaar, gemakkelijk en snel uw VOG in Den Bosch aanvragen!

VOG online aanvragen Den Bosch

Er zijn verschillende redenen waarom u een VOG aan kunt vragen. U vraagt bijvoorbeeld een VOG aan wanneer u van werkgever wisselt en uw nieuwe werkgever om een VOG vraagt, maar ook als u een visum, emigratie of taxivergunning aan wilt vragen. Om online een VOG aan te kunnen vragen moet u wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden leest u hieronder.

Voorwaarden

De voorwaarden waaraan u moet voldoen om een digitaal VOG aan te kunnen vragen in de gemeente Den Bosch zijn als volgt:

  • U bent ingeschreven bij de gemeente Den Bosch (BRP);
  • U beschikt over een Burgerservicenummer;
  • U heeft een e-mailadres;
  • U beschikt over een DigiD;
  • U kunt met IDEAL betalen.

Wanneer u aan deze voorwaarden voldoet, kunt u online de VOG aanvragen! Wij verwerken uw aanvraag binnen twee werkdagen. Gemiddeld gezien ontvangt u de VOG binnen 2 t/m 4 weken bij u thuis.

Hoe vraag ik online mijn VOG aan?

U kunt uw VOG in Den Bosch gemakkelijk aanvragen door onderstaand stappenplan te volgen.

Stap 1: Vul uw gegevens op het aanvraagformulier in, bevestig en betaal via iDEAL € 22,50 aan het VOG-Loket..

Stap 2: Na ontvangst van de betaling sturen wij uw aanvraag binnen 2 werkdagen door naar Dienst Justis, die de screening doet.

Stap 3: Binnen 24 uur ontvangt u een e-mail van Justis met een link naar uw DigiD.

Stap 4: Rond de aanvraag af door in te loggen met uw DigiD en betaal de overige € 33,85 via iDEAL.

Stap 5: Dienst Justis beoordeelt uw aanvraag en stuurt uw VOG in uiterlijk vier weken per post toe.

Kosten

Wanneer u bij de gemeente Den Bosch een afspraak maakt om uw VOG aan te vragen, dient u het volledige bedrag direct af te rekenen. Bij het VOG-Loket betaalt u de kosten in twee termijnen. Het eerste gedeelte van de kosten (€ 22,50) betaalt u op de website van het VOG-Loket, de overige kosten (€ 33,85) betaalt u via iDEAL rechtstreeks aan Dienst Justis. Het totale bedrag van de VOG-aanvraag bij het VOG-Loket is € 56,35. Wij hanteren hierbij eerlijke tarieven en zijn een van de goedkoopste in de markt. In de onderstaande tabel is een prijsvergelijking te zien.

Organisatie Tarief Kosten Justis Totaal
VOG-Loket € 22,50 € 33,85 € 56,35
VOG-aanvraag.nl € 8,17 € 33,85 € 42,02
vogdomein.nl € 39,95 € 33,85 € 73,80
digivog.nl € 41,35 € 33,85 € 75,20
mijnverklaring.nl € 41,35 € 33,85 € 75,20
vog-aanvraag.info € 29,95 € 33,85 € 63,80

*Tarieven per 27-1-2020
**Tarieven zijn inclusief BTW

Voordelen online VOG aanvragen

Voor het online aanvragen van een VOG hoeft u geen fysieke afspraak maken bij de gemeente Den Bosch. Doordat u geen afspraak hoeft te maken, kunt u ook buiten de tijden dat het gemeentehuis open is uw VOG online aanvragen. Ook hoeft u geen rijbewijs, paspoort, identiteitskaart of contant geld mee te nemen. De gehele aanvraag verloopt digitaal waardoor u snel, betrouwbaar en eenvoudig uw aanvraag kunt doen. Ten slotte is het een voordeel dat, zoals hierboven te zien is, het VOG-Loket een van de goedkoopste in de markt is.

Vragen

Bent u benieuwd hoe u gemakkelijk en snel een VOG aan kunt vragen in de gemeente Den Bosch of heeft u nog andere vragen over uw aanvraag? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via [email protected]!

'Wij willen het online verwerken van VOG's makkelijker maken.' Meer informatie
VOG-Loket