VOG aanvragen gemeente Apeldoorn

Het aanvragen van een VOG in de gemeente Apeldoorn kan op verschillende manieren. U kunt uw VOG aanvragen bij de gemeente Apeldoorn aan het loket, maar u kunt u nu ook snel en eenvoudig uw VOG online aanvragen bij VOG-Loket. Wanneer u de VOG bij de gemeente aan het loket wilt aanvragen dient u hiervoor eerst een afspraak in te plannen. Ook moet u een vooraf ingevuld aanvraagformulier meenemen inclusief een geldig identiteitsbewijs.

Digitaal een VOG aanvragen

Als u een nieuwe baan of functie krijgt of een visum, vergunning of emigratie wilt aanvragen, heeft u in sommige gevallen een Verklaring Omtrent het Gedrag nodig. Via het VOG-Loket kunt u makkelijk, snel en betrouwbaar in Apeldoorn online een VOG aanvragen. Hiervoor moet u wel in het bezit zijn van een DigiD en de mogelijkheid hebben om via iDEAL te betalen. Bent u nog niet in het bezit van een DigiD? Dan kunt u deze makkelijk aanvragen via de site van DigiD.

VOG aanvragen bij gemeente Apeldoorn

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw VOG aan te vragen bij de gemeente Apeldoorn, hiervoor moet u echter fysiek langskomen bij de gemeente om uw aanvraag te regelen. Hier moet u van tevoren een afspraak voor maken, terwijl online een VOG aanvragen op ieder moment van de dag kan, net wanneer het u uitkomt.

Tarieven

Wij hanteren eerlijke tarieven voor onze dienst en zijn één van de goedkoopste in de markt. Wanneer uw de VOG bij de gemeente aanvraagt dient u het volledige bedrag in één keer te betalen. Wanneer u uw VOG bij het VOG-Loket aanvraagt moet u het bedrag in twee keer betalen. Het eerste gedeelte van de kosten (€22,50) betaald u op de website van het VOG-Loket. Het tweede bedrag (€33,85) betaald u middels IDEAL rechtstreeks aan Dienst Justis. Het totale bedrag voor het online aanvragen van een VOG bij het VOG-Loket is €56,35. In de onderstaande tabel is een prijsvergelijking te zien.

Organisatie Tarief Kosten Justis Totaal
VOG-Loket € 22,50 € 33,85 € 56,35
vogdomein.nl € 39,95 € 33,85 € 73,80
digivog.nl € 41,35 € 33,85 € 75,20
mijnverklaring.nl € 41,35 € 33,85 € 75,20
vog-aanvraag.info € 29,95 € 33,85 € 63,80

*Tarieven per 27-1-2020
**Tarieven zijn inclusief BTW

Vragen omtrent het online aanvragen van uw VOG?

Bent u benieuwd hoe u gemakkelijk een VOG aan kunt vragen in de gemeente Breda of heeft u andere vragen omtrent het aanvragen van een VOG? Bekijk onze welgestelde vragen pagina of neem contact met ons op middels de mail

 

'Wij willen het online verwerken van VOG's makkelijker maken.' Meer informatie
VOG-Loket