VOG aanvragen gemeente Zoetermeer

Een VOG aanvragen voor de gemeente Zoetermeer kan gemakkelijk, snel en betrouwbaar bij VOG-Loket. U hoeft hiervoor dus geen fysieke afspraak te maken bij de gemeente Zoetermeer! Een Verklaring Omtrent Gedrag kunt u bijvoorbeeld aanvragen wanneer u van werkgever wisselt en uw nieuwe werkgever om een VOG vraagt, maar ook als u een visum, emigratie of taxivergunning aan wilt vragen. Lees hier hoe u een VOG binnen de gemeente Zoetermeer aanvraagt via het VOG-Loket.

Voorwaarden

U moet aan een aantal voorwaarden voldoen voor u aan de aanvraag kunt beginnen. Een van die voorwaarden is dat u een DigiD moet hebben. Naast deze noodzaak zijn er nog een aantal andere voorwaarden waaraan u moet voldoen om een VOG aan te vragen:

  • U staat ingeschreven bij een gemeente Zoetermeer.
  • U heeft een Burgerservicenummer (BSN).
  • U heeft een werkend e-mailadres.
  • U kunt betalingen verrichten via iDEAL.

Om een waardevolle Verklaring Omtrent het Gedrag uit te geven, bepaalt Dienst Justis op basis van een bepaald screeningsprofiel of u in aanmerking komt voor een VOG. Er zijn verschillende beroepen en daarom ook verschillende screeningsprofielen. Zorg daarom dat u het juiste screeningsprofiel aangeeft op het aanvraagformulier. Meer weten over screeningsprofielen? Lees dan: Wat is een screeningsprofiel bij een VOG?

VOG aanvragen

Wanneer u aan bovenstaande voorwaarden voldoet, bent u klaar om de VOG aan te vragen! U vraagt uw VOG al aan in een aantal stappen.

Stap 1: Vul uw gegevens in en betaal via iDEAL € 22,50 aan VOG-Loket.
Stap 2: Na afronding van uw betaling verwerken wij uw aanvraag en zetten deze door naar Dienst Justis.
Stap 3: Dienst Justis beoordeelt uw aanvraag en u ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een bevestigingsmail met daarin een link naar uw DigiD.
Stap 4: Bevestig de aanvraag en betaal via iDEAL de overige € 33,85 aan Dienst Justis.
Stap 5: Dienst Justis verstuurt de VOG naar uw mailadres. Wilt u graag meer weten over hoe een VOG-aanvraag werkt? Lees dan: Hoe vraag ik een VOG aan?

Snelle verwerking

Wij verwerken uw VOG-aanvraag binnen 2 werkdagen. Wanneer uw aanvraag bij ons loket is verwerkt, ontvangt u binnen 24 uur een mail van Dienst Justis. Via deze mail kunt u de aanvraag bij Dienst Justis afronden, waarbij de tweede betaling plaats vindt. Als de tweede betaling heeft plaatsgevonden, duurt het gemiddeld tussen de 2 en 4 weken voordat u de VOG thuis ontvangt. Bij ons kunt u ook terecht voor een spoed aanvraag, deze aanvraag wordt op werkdagen binnen 4 uur door ons verwerkt.

Veilig en betrouwbaar

U kunt uw VOG betrouwbaar aanvragen bij het VOG-Loket. Wanneer uw aanvraag bij ons binnenkomt wordt er een screening uitgevoerd door Diens Justis waarbij u in moet loggen met uw DigiD. Uw VOG wordt dus via de overheid gecontroleerd. Daarnaast is het VOG-Loket open en eerlijk over de prijzen. Op onze website staat uitgebreide informatie over de kosten voor uw VOG-aanvraag.

Voordelen VOG-Loket

  • U hoeft niet naar het gemeentehuis Zoetermeer
  • Wij zijn een van de goedkoopste uit de markt
  • Uw aanvraag wordt binnen twee werkdagen verwerkt
  • Snel, veilig en betrouwbaar

Vragen?

Bent u benieuwd hoe u gemakkelijk en snel een VOG aan kunt vragen in de gemeente Zoetermeer of heeft u nog andere vragen over uw aanvraag? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via [email protected].

'Wij willen het online verwerken van VOG's makkelijker maken.' Meer informatie
VOG-Loket