VOG aanvragen gemeente Zwolle

Een VOG aanvragen in de gemeente Zwolle kan op verschillende manieren. Het aanvragen kan bij het gemeente huis in Zwolle of vraag de VOG-verklaring bij VOG-loket.nl. We verwerken uw aanvraag binnen 2 werkdagen en er is een mogelijkheid voor een spoedaanvraag.

VOG online aanvragen gemeente Zwolle

Bij het VOG-Loket kunt u snel en gemakkelijk een online VOG-aanvraag doen. Deze aanvragen gaan sneller en gemakkelijker dan wanneer u eerst naar het gemeente loket van de gemeente Zwolle moet gaan. Echter is er wel een voorwaardes aan voor het online aanvragen van een VOG-aanvraag, namelijk dat u in het bezit bent van een DigiD, in bezit bent van een werkend e-mailadres en de mogelijkheid hebt om middels IDEAL te betalen. De door uw ingestuurde aanvraag wordt binnen 24 uur verwerkt, zodat u de VOG zo snel mogelijk in uw woning in Zwolle ontvangt.

Stappenplan online VOG aanvragen Zwolle

Volg de onderstaande vragen voor het online aanvragen van een verklaring omtrent gedrag bij het VOG-loket.
Stap 1: Vul de gegevens op het aanvraagformulier in en rond de aanvraag af door de betaling van €22,50 te volooien.

Stap 2: Wij verwerken uw aanvraag of werkdagen binnen 2 werkdagen door deze door te sturen naar Dienst Justis.

Stap 3: Na verwerking stuurt Dienst Justis binnen 24 uur een bevestigingsmail met daarin een link om in te loggen met uw DigiD.

Stap 4: Nadat u de aanvraag met uw DigiD heeft bevestigd, voldoet u de overige betaling van € 33,85 aan Justis.

Stap 5: Uw aanvraag wordt beoordeeld en u ontvangt de VOG bij u thuis in gemeente Zwolle. Dit duurt uiterlijk vier weken, maar in de meeste gevallen heeft u de VOG al in een aantal dagen in uw mailbox.

VOG gemeente Zwolle

Wanneer u een VOG-aanvraag bij de gemeente Zwolle doet, dient u eerst een afspraak in te plannen. . Als u bij de gemeente Zwolle de VOG aanvraagt, dient u vooraf een ingevuld aanvraagformulier mee te nemen, een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart en een pinpas of contact geld om de betaling te voltooien.

Vragen?

Wilt u meer informatie over het online aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag in de gemeente Zwolle? stuur ons een mail en onze servicemedewerkers zullen u zo spoedig mogelijk helpen.

'Wij willen het online verwerken van VOG's makkelijker maken.' Meer informatie
VOG-Loket