Over ons

VOG-Loket is een organisatie die zowel werknemers als bedrijven helpt bij het verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag. Deze verklaring kunt u aanvragen wanneer u van werkgever wisselt en uw nieuwe werkgever om een VOG vraagt, maar ook als u een visum, emigratie of taxivergunning aan wilt vragen. Via het VOG-Loket vraagt u betrouwbaar, gemakkelijk en snel uw VOG aan!

Online VOG aanvragen

Een VOG kunt u op twee manieren aanvragen, via de gemeente of online. Kiest u voor de laatste manier? Dan bent u bij het VOG-Loket aan het juiste adres. Online een VOG aanvragen via het VOG-Loket is eenvoudig, betrouwbaar en snel. U kunt de VOG aanvragen wanneer het u uitkomt, u hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Het VOG-Loket verwerkt uw aanvraag binnen twee werkdagen en stuurt deze door naar Dienst Justis, die uw aanvraag beoordeelt. Gemiddeld ontvangt u de VOG binnen 2 tot 4 weken bij u thuis.

Veilig en betrouwbaar

Als u een aanvraag indient bij VOG-Loket, sturen wij deze zo snel mogelijk door naar Dienst Justis, die de screening uitvoert. Dienst Justis is onderdeel van het Ministerie van Justitie en Veiligheid en behandelt uw aanvraag volgens de officiële richtlijnen. Doordat u via de link die u ontvangt van Dienst Justis inlogt met uw DigiD, is de methode veilig en betrouwbaar. Daarnaast verkleint een digitale aanvraag de kans op fouten. Na de beoordeling van Dienst Justis krijgt u rechtstreeks via de post een reactie.

Eerlijke prijs

Bij VOG-Loket betaalt u een goedkope en eerlijke prijs voor uw VOG-aanvraag. De totale kosten van € 56,36 betaalt u in twee gedeeltes: het eerste gedeelte van de kosten betaalt u aan ons voor de aanvraag, het tweede gedeelte betaalt u aan Dienst Justis voor de verwerking en het verstrekken van de VOG. Beide betalingen kunt u veilig en eenvoudig via iDEAL doen.

Vragen over het VOG-Loket of uw aanvraag?

Uiteraard staan onze medewerkers altijd voor u klaar! Heeft u vragen over het VOG-Loket of over onze procedures? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op.

'Wij willen het online verwerken van VOG's makkelijker maken.' Meer informatie
VOG-Loket