VOG aanvragen voor werkgevers

Heeft u als werkgever veel te maken met VOG-aanvragen? Meld uw bedrijf dan aan via VOG-Loket.nl en laat uw werknemers eenvoudig online de Verklaring Omtrent gedrag aanvragen. Via het VOG-Loket kunt u gemakkelijk, betrouwbaar en snel meerdere VOG-aanvragen tegelijk digitaal doen.

Eigen omgeving

Wanneer u zich als bedrijf aanmeldt via het VOG-Loket, krijgt uw bedrijf een eigen digitale omgeving waarin u meerdere VOG aanvragen tegelijk kunt doen. Deze VOG aanvragen zet u als werkgever klaar voor uw (toekomstige) werknemers. Uw werknemers hoeven enkel nog hun gegevens aan te vullen en in te inloggen met hun DigiD om de aanvraag af te ronden.

Juiste screeningsprofiel

In het online aanvraagformulier is direct het juiste screeningsprofiel geselecteerd, zodat hier geen verwarring over kan ontstaan bij de werknemer. Doordat het aanvraagformulier al zo goed als klaarstaat, bespaart dit u en de werknemer veel tijd. Een voordeel voor de werknemer is daarnaast dat hij of zij niets hoeft te betalen voor de VOG aanvraag, de kosten worden maandelijks aan u als werkgever gefactureerd.

Snelle verwerking

Wij verwerken de digitale VOG-aanvraag voor uw werknemers binnen 2 werkdagen. Wanneer uw aanvraag bij ons loket is verwerkt, ontvangen uw werknemers binnen 24 uur een mail van Dienst Justis. Via deze mail kunnen de werknemers de aanvraag bij Dienst Justis afronden. Hierna duurt het gemiddeld tussen de 2 en 4 weken voordat de werknemer de VOG thuis ontvangt. Bij ons kunt u ook terecht voor een spoedaanvraag, deze aanvraag wordt op werkdagen binnen 4 uur door ons verwerkt.

Klantenservice

Zowel de werkgevers als de werknemers kunnen altijd bij de klantenservice terecht voor vragen. Wilt u meer weten over het gemakkelijk en snel online aanvragen van een VOG voor uw werknemers? Of heeft u nog andere vragen? Neem contact met ons op of kijk bij onze veelgestelde vragen.

'Wij willen het online verwerken van VOG's makkelijker maken.' Meer informatie
VOG-Loket